Podcast-klubben

Bli 1% bedre sammen med oss!

1% bedre er en podcast-klubb der vi går gjennom én bok innenfor personlig utvikling hver måned. Målet er at hver dag skal vi sammen gjøre små steg for å forbedre livene våre – og ha det gøy samtidig!

Når du melder deg inn i klubben, får du tilgang til eksklusive podcast-episoder som inneholder refleksjoner, øvelser og oppgaver rundt et kapittel i boken. I hver episode tar vi for oss et nytt kapittel – så i løpet av en måned kommer vi gjennom en hel bok!

Dagene etter en episode bruker vi på å implementere det vi har lært – og jeg guider deg gjennom prosessen. Du velger ditt tempo, hvor mye du skal lese, og hvor mye du skal gjøre. Velkommen i klubben!

Lytt og bli med her!

Slik fungerer det

Vi velger månedens bok

Hver måned starter vi på en ny bok, og du har mulighet til å sende dine innspill på Instagram! Få bedre selvtillit, lære å tolke kroppsspråk eller kanskje få stålkontroll på økonomien? Sammen velger vi månedens neste tema og bok.

Et kapittel = en episode

Måneden er i gang, og jeg går gjennom hvert kapittel av boken i en egen podcast-episode. Slik får vi gått i dybden på boken, og gjort oppgaver og øvelser knyttet til hvert kapittel. Underveis kan vi diskutere på sosiale medier i vår egen private gruppe.

Vi skal implementere!

Når du har hørt ferdig episoden, er det på tide å gjøre jobben. Hvilken liten endring ønsker du selv å gjøre? Noen øvelser er mindre som du kan gjøre i farten, og noen er større. Det er opp til deg selv hvordan du ønsker å implementere og hvor raskt!

Hva andre sier om klubben

..

— Navn

..

— Navn

Kontakt

am.espedal@gmail.com
Send en mail hvis du har spørsmål, eller ta kontakt på sosiale medier!

%d bloggere liker dette: