Den ene ingrediensen for linjer og rynker

Innlegget inneholder annonselenke for iHerb

Det fins uttallige kremer der ute som skal hjelpe å bekjempe linjer og rynker, men ingrediensen som gir bevist effekt er retinol. Retinol er A-vitamin, og kan være sterkt for huden din, så husk å bygg den opp (du kan for eksempel starte med én gang i uken, så gå over til to, osv). Det må også brukes sammen med solkrem, ettersom det gjør huden sensitiv for sol.

Jeg elsker denne kremen fra Neutrogena (dette er en annonselenke), som forbedrer dine linjer og rynker på fire uker. På min egen panne så jeg tydelig forskjell etter bare én ukes bruk, så den kan anbefales varmt! Jeg ble overbevist av alle de gode anmeldelsene som lå inne på iHerb, og den klarte definitivt å leve opp til forventningene. Men vær flink med å begynne forsiktig, det er en kraftig retinolkrem – og husk at det ikke passer for alle.

Hvis du ønsker å gå for noe mer tilgjengelig, anbefaler jeg noen andre retinolprodukter i dette innlegget som du også kan sjekke ut!

Legg igjen en meningsfull mening☟❤

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: