Kosttilskudd for finere hud

Jeg tror det aller viktigste jeg har begynt med for huden min, er å smøre den fra innsiden. Huden din trenger litt bra fett, rett og slett! Du kan smøre på alt mulig på utsiden, men det du spiser vil garantert ha mest å si.

Jeg tilsetter litt olivenolje i nesten all middag jeg lager, for å gi huden smøring. Da sikrer jeg at jeg får i meg de viktige fettsyrene fra oljen. Du kan også ta en spiseskje og blande det i vann og drikke det, hvis du ikke ønsker å bruke det i maten. Husk å kjøp en Extra Virgin kaldpresset olivenolje, den har best kvalitet!

I tillegg tar jeg Omega3 for fettsyrer ettersom jeg ikke spiser fisk, og her er det bevist at tilskuddet beskytter huden mot solbrenthet.

Sist tar jeg også kollagen innimellom, men her er det mindre forskning å vise til, så gjør opp din egen mening før du vurderer kollagen som et tilskudd. Jeg bestemte meg for å prøve ut kollagen etter jeg så denne videoen – som tar for seg en del forskning på området:

Hvis du ønsker å begynne kjapt og enkelt med å smøre huden fra innsiden, er definitivt olivenolje en veldig enkel start som kan gjøre merkbar forskjell – anbefales!

– Amalie

Legg igjen en meningsfull mening☟❤

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: