Law of attraction

Jeg snakker om dette på TikTok i denne videoen.

Å bruke The Secret til å manifestere drømmelivet

Det er ca. 4 år siden jeg så filmen The Secret for første gang, og siden den gang har jeg notert, laget vision boards og tatt i bruk små verktøy hver dag for å manifestere det livet jeg ønsker å ha. Er du nysgjerrig på hvordan du kan manifestere drømmelivet ditt og få alt du ønsker deg, så anbefaler jeg å se filmen! Den lå i en liten periode på Netflix men er borte nå, dessverre. Jeg har derimot funnet den på Youtube i dårlig kvalitet (søk og se hva du finner), men anbefaler deg helst å leie den på Apple TV for 39 kroner (fikk også en lyd om at den ligger på Prime). Den er litt gammeldags og i dårlig kvalitet, men jeg lover at den er verdt å titte på.

I TikTok-videoen ser du boken The Secret som du kan få hos Norli HER (billigste jeg fant), og du ser også boken The Magic – en 28-dagers reise som skal hjelpe deg å endre livet ditt i den retningen du ønsker.

%d bloggere liker dette: