Å bruke The Secret til å manifestere drømmelivet

Jeg snakker også om dette på TikTok i denne videoen.
Dette innlegget inneholder annonselenker for Ark Bokhandel.

Det er ca. 4 år siden jeg så filmen The Secret for første gang, og siden den gang har jeg notert, laget vision boards og tatt i bruk små verktøy hver dag for å manifestere det livet jeg ønsker å ha. Er du nysgjerrig på hvordan du kan manifestere drømmelivet ditt og få alt du ønsker deg, så anbefaler jeg å se filmen! Den lå i en liten periode på Netflix men er borte nå, dessverre. Jeg har derimot funnet den på Youtube i dårlig kvalitet (søk og se hva du finner), men anbefaler deg helst å leie den på Apple TV for 39 kroner (fikk også en lyd om at den ligger på Prime). Den er litt gammeldags og i dårlig kvalitet, men jeg lover at den er verdt å titte på.

I TikTok-videoen min forteller jeg om to verktøy jeg har brukt; nemlig boken The Secret som du kan få hos ARK Bokhandel HER (annonselenke), og du ser også boken The Magic (annonselenke) – en 28-dagers reise som skal hjelpe deg å endre livet ditt i den retningen du ønsker. Den er en kickstarter for deg som er ny innenfor manifestasjon, og har lyst til å praktisere takknemlighet!

Legg igjen en meningsfull mening☟❤

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: