Få bedre søvn med Oura ring

Jeg snakker litt om Oura Ring på Tiktok i denne videoen.

Slik tracker jeg søvnen min!

Oura Ring er en middels stor ring som du (helst) skal bære på pekefingeren din. Den samler inn helsedata og sender det rett til mobilen din – så du kan analysere og ha kontroll på formen din. Oura Ring fokuserer mest på søvn – så det er der den fungerer best! Hvor mye beveger du deg om natten? Hvor ofte våkner du, og hvor langt tid bruker du i sengen før du sovner? Alt dette får du svar på – og i tillegg kan du se om du får nok av de ulike søvntypene (lett søvn, dyp søvn, etc). Du får i tillegg en god del treningsdata og annet nyttig.

I dag kan Oura Ring bare kjøpes på deres egen nettside, og prisen ligger på rundt 2900 kroner. I tillegg må den fortolles inn og betales frakt for, så totalen havner raskt opp mot 3000 kroner. Jeg syns likevel den er vel verdt prisen hvis du verdsetter dataen den gir, og informasjonen er definitivt gull verdt for å sikre en balansert hverdag med nok søvn, hvile og bevegelse.

Oura sine business-folks er smarte, og de har i tillegg til selve ringen et abonnement du må ha for å få tilgang til alle dataene i appen. Abonnementet er gratis de første 6 månedene (nok til å få deg hektet), men så koster det hele 7 (!) dollar i måneden, altså ca. 70 norske kroner. Genialt for inntektene til Oura, litt kjedelig for forbukeren. Oh well!

Legg igjen en meningsfull mening☟❤

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: