Biohacking: reversere aldring

Jeg forteller om dette på TikTok i denne videoen.

Visste du at vi er nært å kunne fornye cellene våre, og reversere aldring?

Biologen David Sinclair mener at unge mennesker i dag mest sannsynlig vil oppleve at vi klarer å reversere aldring. I videoen på TikTok nevner jeg artikkelen om forsøk gjort på mus for å reversere aldring – der de lykkes med det. Du kan lese den hos CNN her.

Er du nysgjerrig på mer biohacking-materiale, nevner jeg podcasten til David Sinclair, Lifespan, her. Du finner den alle steder der du hører på pod! Den gir deg masse kunnskap om hvordan du best mulig kan ta vare på hud, kropp og sinn for å leve best og lengst mulig.

Legg igjen en meningsfull mening☟❤

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: